Kinderverjaardag aan de rivier

Einde van de middag besluit ik naar een kinderverjaardag te gaan bij de ‘hippies’ aan de rivier. Ik ben uitgenodigd maar twijfelde om te gaan. Zo goed ken ik hen niet.

Het is even zoeken maar via kleine paadjes kom ik bij een tent en zie ik Holy en Rock staan en nog meer bekenden. Een aantal spreken me aan ‘Ben jij Penelopi en woon je boven?’ Handen worden toegestoken voor een groet, ik ken best veel mensen als ik zo om me heen kijk. Ik hoor iemand roepen ‘Hallo Penelopi!’ ik zwaai gedag.

Overal liggen kleedjes en zitten mensen muziek te spelen, te zingen en te praten. In het midden een groot vuur, mannen komen aanlopen met grote blokken hout. Kinderen staan bij de geïmproviseerde tafel eten op te scheppen. Het is ontzettend druk en er komen steeds meer mensen en kinderen aanlopen. Ik zit op een steen en kijk naar wat er allemaal gebeurt om me heen.

Ik ben mijn zaklamp vergeten en ga voor donker weer terug via de kleine paadjes naar ‘huis’ de berg op.

Naar huis
Naar huis