Slingerend over de weg

Nee, ik heb niet teveel raki gedrongen. Geen druppel!

Ik slinger over de weg om de enorme plassen en kuilen te ontwijken. Vooral de kuilen zijn verraderlijk. Nu met de vele regenval zijn ze niet zichtbaar en met een flinke snelheid kan het echt verkeerd aflopen.

Rustig rijden

Ik rijd dus ook wat langzamer en kijk goed in mijn spiegels. Want dat ik langzaam rijd wil nog niet zeggen dat de Grieken dat ook doen. En stel er komt ineens een auto hard aangescheurd. Dan zou ik hem met mijn geslinger zo van de weg duwen.

Dat slingeren doe ik ook als het donker is. Want regelmatig lopen er geiten of schapen over de weg. Ik rijd graag stevig door en vind het heerlijk om hier auto te rijden maar het is beter iets rustiger te rijden. Vooral in het donker als er ineens een kudde schapen de weg oversteekt.

Schapen op de weg naar het dorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *