Wat kost een zak thee
  • Een zak bergthee (60/70 gram) is € 3,50 UITVERKOCHT

Deze biologische bergthee is zuiverend en bevat geen theïne. Het is super gezond en je kunt het zoveel drinken als je wilt.

Een gezonde thee

De bergthee groeit hoog in de bergen van Kreta. De zon en het droge landschap geven deze thee een zacht geurende smaak. Op Kreta wordt de plant ook wel ‘malorita’  genoemd omdat het helpt bij verkoudheid, ademhalingsproblemen en aanhoudende hoest. Ook is het heel goed om deze thee te drinken als je last hebt van maagpijn of spijsverteringsproblemen. Het is cholesterol verlagend en het gaat  hyperactiviteit tegen.

Thee zetten

Breng water aan de kook, giet het in een theepot met een handje thee (breek in stukken). Laat het 5 minuten trekken en je hebt een heerlijke gezonde kop thee. Een stokje kaneel meekoken is ook lekker voor de smaak. Of als je van zoet houdt, een lepeltje honing.

Bestellen en betalen

Bestellen kan via het bestelformulier.

Je ontvangt een e-mail met daarin het totaalbedrag en het bankrekeningnummer waar je het bedrag op kunt overmaken. Als ik het bedrag heb ontvangen verstuur ik de bestelling. De kosten voor verzending vermeld ik in de mail.

Per post

Penelopi maakt gebruik van DPD pakketverzending. Je kunt kiezen uit 2 mogelijkheden:

  • Ophalen in een parcelshop bij jou in de buurt: € 6,00 (duurt ongeveer 2/3 dagen)
  • Huisadres laten bezorgen: € 8,00 (duurt ongeveer 2 dagen)